تاریخچه لاک ناخن

تاریخچه لاک ناخن

مطمئناً شما نیز تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که لاک چگونه اختراع شده است! اصلاً چه کسی به این فکر افتاده که ناخن‌های خود را رنگ کند؟ من حدس می‌زنم که یک خانم بوده است. باید به شما بگویم که تاریخچه لاک به حدود سه هزار سال پیش از میلاد برمی‌گردد! اولین کسانی که ناخن‌های خود را رنگ می‌کردند، هندی‌ها در عصر برنز بودند. البته آنها بدن‌های خود را رنگ می‌کردند و متوجه شدند که می‌توانند ناخن‌هایشان را نیز رنگ کنند.

اولین استفاده از لاک

تقریباً سه هزار سال پیش از میلاد مسیح، چینی‌ها روشی برای ساختن لاک یافتند. آنها از مخلوط سفیده تخم‌مرغ، موم، ژلاتین، صمغ عربی و زاج سفید برای ساختن لاک استفاده می‌کردند و سپس آن را با گلبرگ‌های گل یا پودر طلا و نقره رنگ‌آمیزی می‌کردند. بعدها، ساختن لاک را بسیار ویژه کردند و ناخن مصنوعی با ورقه‌های طلا و نقره ساختند و سپس با جواهرات و زیورآلات روی ناخن‌ها را تزئین می‌کردند. البته این لاک و ناخن‌ها مختص خانواده‌های سلطنتی و رده بالا بود. جنگجویان بابل نیز قبل از رفتن به جنگ، موهای خود را به طور خاصی آرایش می‌کردند و ناخن‌های خود را نیز رنگ می‌کردند. کسی که رنگ مشکی لاک می‌زد، رتبه‌ی بالاتری نسبت به سایر جنگجویان داشت. مثلاً ملکه نفرتیتی و کلئوپاترا نیز از لاک تیره استفاده می‌کردند، شایعه شده بود که از خون انسان لاک تهیه می‌کردند.

مشاهده و خرید محصولات لاک ناخن

اولین براق‌کننده ناخن

در دوره رنسانس، استفاده از لاک به اوج خود رسید، به ویژه که روابط تجاری با آسیا بسیار خوب شده بود. خانم‌ها ناخن‌های خود را با مواد کرمی رنگی و براق تزئین می‌کردند تا اینکه شرکت کوتکس در سال ۱۹۱۶ اولین براق‌کننده ناخن را وارد بازار کرد که استفاده از آن بسیار راحت‌تر از مواد کرمی بود.

لاک‌های امروزی

شاید باور نکنید که لاک‌های امروزی که همه ما از آنها استفاده می‌کنیم، چگونه تولید شده و به صورت عمده در دسترس همگان قرار گرفته است! لاک‌های ناخن امروزی اوایل قرن بیستم وارد بازار شدند. ما مدیون شرکت‌های خودروسازی هستیم. حتماً برایتان سؤال است که چرا؟ در ادامه همراه ما باشید تا به جواب سؤال خود برسید. زمانی که رنگ خودرو به بازار آمد، یک مانیکوریست به نام میشل مینارد در فرانسه فرمولی برگرفته از رنگ خودرو اختراع کرد و لاک ناخن را ساخت. میشل با برادرش ژوزف، کارخانه‌ای به نام رولون تأسیس کردند که در سال ۱۹۳۲ اولین لاک‌های رنگی برای ناخن را تولید کردند.

تأثیر جنگ جهانی دوم بر روی لاک

تولید بیشتر لاک، اقشار مختلف جامعه می‌توانستند از آن استفاده کنند، زیرا در سال ۱۹۳۴ یک شیشه لاک تنها ۳۵ سنت بود. اما با درگیر شدن آمریکا در جنگ جهانی دوم و رفتن مردان به جبهه جنگ، زنان مجبور شدند تا وارد صنعت شوند. با ورود خانم‌ها به کارخانه‌ها و شرکت‌های صنعتی، دیگر خبری از ناخن‌های بلند، براق و زیبا نبود. ناخن‌های بلند جای خود را به ناخن‌های کوتاه دادند چرا که کارهای سنگین با این نوع دست‌ها سازگار نبودند. حتی نیویورک تایمز درباره دست‌های جدید ماشینی‌شده زنان مطلبی نوشت.

مشاهده و خرید محصولات آرایش ناخن

ظهور لاک مشکی

در ابتدا یک روش یکسان برای زدن لاک وجود داشت که همگی از آن پیروی می‌کردند؛ زدن لاک به صورت سرتاسری روی ناخن. بعدها روش‌های مختلف و زیبایی مانند مانیکور فرانسوی به عرصه وارد شد، همان فرنچ که امروزه بیشتر خانم‌ها استفاده می‌کنند. گاهی نیز زنان انگلیسی به کشیدن منظره روی ناخن‌های خود روی آوردند که زیبایی‌های خاص خود را داشت. جالب است بدانید در ابتدا فقط رنگ‌های روشن و قرمز بیشتر تولید و استفاده می‌شدند، اما در سال ۱۹۳۰ بالاخره رنگ مشکی، که به سلطان لاک معروف است، وارد بازار شد. اوایل هر کسی جسارت استفاده از لاک با رنگ‌های تیره، خصوصاً مشکی، را نداشت، اما به مرور زمان، همانطور که امروزه نیز شاهد هستیم، استفاده از رنگ مشکی و تیره بسیار عادی و همگانی شد.

حکم دادگاه

همانطور که می‌دانید، در حال حاضر سالن‌های مانیکور زیادی در اطراف ما وجود دارند که با طراحی ناخن کسب و کار خوبی دارند. جالب است بدانید که طبق حکم یک دادگاه در سال ۲۰۱۱، کارفرمایان حق انتخاب رنگ لاک کارمندان خود را ندارند. این حکم به دلیل شکایت یک زن کارمند آلمانی از کارفرمای خود صادر شد که کارمندان خود را از استفاده از لاک‌های رنگارنگ منع کرده بود.

نتیجه

نکته جالبی که سیر تحول لاک در طول قرن‌ها نشان می‌دهد، این است که استفاده از لاک در روزگار ما دیگر نشانه طبقه اجتماعی و وضعیت مالی مصرف‌کننده نیست و به یکی از پرکاربردترین لوازم آرایشی تبدیل شده است که در هر گروه سنی و هر موقعیت اجتماعی طرفداران خاص خود را دارد. اما به طور کلی رنگ‌آمیزی ناخن‌ها، کاری بوده که از ابتدا مورد علاقه و ویژه خانم‌ها بوده است.

فروشگاه اینترنتی سولوکالا

حالا که با تاریخچه لاک آشنا شدید، قطعاً مطلع هستید که تنوع لاک به شدت افزایش یافته و مانند گذشته نیست. مهم این است که برای دیدن این همه تنوع و کیفیت، به راحتی می‌توانید اینترنتی لاک بخرید. از فواید خرید اینترنتی این است که هم در وقت صرفه‌جویی می‌شود و هم اینکه فروشنده از نشان دادن لاک‌های مختلف به شما کلافه نمی‌شود! در فروشگاه اینترنتی سولوکالا شما به راحتی می‌توانید رنگ‌های لاک را با هم مقایسه کنید و تصمیم بگیرید.

انصراف از نظر
*
Picture of مشاوره و پشتیبانی

مشاوره و پشتیبانی

مشاوره تخصصی قبل از خرید و پشتیبانی بعد از خرید برای آسودگی و لذت خرید شما از سولوکالا

 
Picture of ضمانت بازگشت کالا

ضمانت بازگشت کالا

ضمانت بازگشت کالا تا 7 روز جهت آسودگی خیال مشتریان سولوکالا از تحویل کالای سالم و بدون مشکل

Picture of ضمانت اصالت کالا

ضمانت اصالت کالا

کلیه محصولات ارائه شده در سولوکالا اصل بوده و این مورد را به شما ضمانت می‌دهیم

Picture of خرید نقد و اقساط

خرید نقد و اقساط

شما می‌توانید هم بصورت نقدی و هم بصورت اقساطی با پرداخت اعتباری اسنپ پی از سولوکالا خرید کنید